Video: Landbrug bruger 2000 rundballer - og de skal hentes hjem

Søndag blev der samlet halmballer i stor stil på Aalykke Landbrug ved Sunds.

Sommerens ustadige vejr giver udfordringer med halmpresningen. I videoen køres der med en Claas Arion 630 og en Fendt 718 foran ballevognen. 
 
Aalykke Landbrug ejes af Henrik Madsen og Kaj Jepsen, og der drives omkring 500 hektar med vinterbyg, vårbyg og kartofler. Derudover producerer Aalykke landbrug 100.000 slagteænder om året. Det kræver store mængder halm, da de skal strøes hver dag. Derudover bliver der brugt en del halm til afdækning af kartoffelkuler om efteråret. Aalykke Landbrug har et årligt forbrug af rundballer på omkring 2000 baller, hvilket betyder at halmpresning er en stor del af høsten.

Det er Mads Risom, der har indsendt den flotte video og han deltager selvfølgelig i konkurrencen Skyd høsten bedste høstvideo.

Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Ugens handel: Landmand køber sin Claas-tærsker nr. 17Maskiner 23. november · 15:26

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Emneord

video

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu