Video: Mejetærskere nedlægger vinterbyg over hele landet - og se den anden ugevinder

Der bliver høstet i hele Danmark - og især vinterbyg

Der er vidst ingen tvivl om, at høsten er rigtig i gang nu. 

Flere og flere begynder at tærske markerne, og her er det især vinterbyggen, der bliver høstet. I hvert fald i følge vores kilder fra Skyd høsten. 

Afgrøden figurerer i hvert fald på næsten alle de billeder vi fik tilsendt til konkurrencen i sidste uge, hvilket kan ses i den ovenstående video. 

Det hele betyder selvfølgelig også en ny ugevinder i Skyd høsten bedst. Det var uden tvivl en svær beslutning, men valget faldt på et billede af bakkesvingelhøst, der både udstråler ren idyl og viser den danske høst fra den bedste side. 

Billedet er taget af 18-årige Mads Rasmussen, der modtager en lagkage til hele sit høsthold. 

Landboformand har solgt gården og stopper 14. december · 14:16

Alle billeder i videoen har enten deltaget i Skyd høsten først, hvor man kan vinde et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr. eller Skyd høsten bedst, hvor man både kan vinde en lagkage til hele høstholdet og en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også være med? Så deltag her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs, alm. rajgræs, rødsvingel og vinterbyg.
  • Mangler høst: Vinterraps, hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu