Video: Se alle billederne fra den første høst - og den første ugevinder

Se alle indsendelserne til Skyd høsten fra de sidste tre uger.

Høsten er allerede godt i gang - og det afspejler sig selvfølgelig også i vores konkurrence "Skyd høsten", hvilket kan ses i ovenstående video med alle vores indsendelser fra de sidste tre uger. 

Vi har derfor også kåret den første ugevinder i vores konkurrence.

Dette drejer sig om et billede af engrapgræs-høsten ved Store Merløse. Billedet er taget af Andres Larsen, der ejer bedriften sammen med sin bedre halvdel Natasja. Han har derfor vundet en lagkage med sit vinderbillede på. 

I sidste uge blev der derudover høstet både engrapgræs, rødsvingel og vinterbyg for første gang i år, hvilket har resulteret i et gavekort til restaurant Flammen på 800 kr. til de første til at dokumentere høsten med et billede. 

Alternativet sikrer landmand borgmesterpost 22. november · 14:00

Der er stadig chance for at være først til at høste vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug, havre, alm. rajgræs og hvidkløver. 

Derudover kårer vi allerede på mandag næste ugevinder, der vinder en skyd høsten-lagkage til hele høstholdet.

Så husk kameraet, når du skal ud og høste - du kan deltage lige her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Emneord

video

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs
  • Mangler høst: Alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg, vinterraps, hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu