Video: Se alle indsendelser til Skyd Høsten i den forløbne uge

Årets Skyd Høsten-konkurrence er slut, men til det sidste er vi blevet begavet med billeder og historier fra høsten. Se alle de indsendte billeder i videoen herover.

Jacob Johnsen vinder denne uges Skyd Høsten-konkurencen. I løbet af høsten har han skudt en stribe billeder. Fotoet af hans to børn, Rasmus (10) og Signe (7) på, der ser på, mens landmand Niels Ladegård fra Thomasminde høster, vinder.

Læs i øvrigt hele historien om, hvordan Jacob Johnsen pludselig overtog naboens mejetærsker en fredag aften.

Dermed bliver Jacob Johnsen den sidste, der sammen med sin familie skal dele en Skyd Høsten-kage denne sommer.

Høsten er nemlig ved at være afsluttet. Her på redaktionen takker vi for de mange billeder og fortællinger, vi har modtaget i løbet af sommeren, og som emmer af kærlighed til arbejdet i marken.

"Dronning Ingeborg"

Endnu et godt eksempel på det modtog vi forleden, da fotoet af en ældre Dronningborg D8900 fra 1991 tikkede ind indbakken.

Ejeren er Bjarne Skydt fra Tjele Maskinstation, der stadig høster med maskinen. Modellen var en af de allersidste, der udgik fra Dronningborg-fabrikken i Randers i den helt særlige Dronningborg-laksefarve.

"Jeg ville gerne have en model i Dronningborg-farven, og det havde jeg nævnt for fabrikken", siger Bjarne Skydt.

En dag fik han derfor et opkald fra fabrikken. Handlen på en laksefarvet Dronningborg-maskine var gået tilbage, fik han at vide, og så slog han til og blev ejer af maskinen, der på Tjele Maskinstation hedder ’Dronning Ingeborg’.

Læs hele historien her.

Skyd Høsten-konkurrencen er slut for i år, og vi mangler kun at kåre årets vindere. Tak for de mange indsendelse.

Med de indsendte billeder deltager Jacob Johnsen i konkurrencen Skyd Høsten Bedst.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Få gode råd til en sikker høst og deltag i vores høstquiz her. Så er du med i lodtrækningen om en DJI Mavic Air 2 Drone til en værdi af 7.990 kroner

Faktaboks

Skyd Høsten 2021

Der er nu lukket for indsendelser til årets konkurrence. Vindere bliver afsløret i LandbrugsAvisen 18. september.

Emneord

Skyd høsten 2021 , video

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle