Video: Skyd høstens første ugevinder – og alle de andre høstbilleder

Høsten er startet tidligt, så fra hele Danmark er det strømmet ind med høstbilleder til Skyd Høsten 2018.

Det er ingen hemmelighed, at der har været varmt og tørt i Danmark. Det har man også kunne mærke ude på markerne, hvor høsten i år er startet tidligere end forventet.

Høsten dermed nu skudt i gang med høst af rajgræs, rødsvingel, vinterbyg, engrapgræs og hvidkløver allerede i gang.

Årets første høst har budt på høst med gamle maskiner, lavt udbytte, små sejrer og et rigtigt KOdak-moment, hvor selv køerne fik det for varmt.

Men især ugens vinder gav indtryk med sin historie og de stemningsfyldte billeder, hvor man nærmest kunne dufte det nyslåede engrapgræs.

Anders Bay Thomsen berettede om den letteste høst nogensinde, hvor det normalt tog dobbelt så lang tid at høste det samme område, der kun to fire dage i år.

Vinderbilledet viser Anders Bay Thomsens tre sønner, Kasper på fire, Simon på syv og Allan på 10, der alle er med ude i marken for at holde styr på forløbet.

Maskinstationer vil tiltrække flere ungeMaskiner 19. november · 13:56

Landmanden beretter om, at der om nogle uger kommer en lille pige til verden, så høsten kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Billedet er taget af Anders Bay Thomsen med hans tre sønner og mejetærskeren. Lyset og aktiviteten i billedet giver næsten beskueren en følelse af at kunne række ud og mærke det høstede engrapgræs. Anders Bay Thomsen vinder med det flotte billede en høstlagkage.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Emneord

Skyd høsten

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 15 afgrøder:

•Allerede høstet: Engrapgræs, rødsvingel, vinterbyg, rajgræs og hvidkløver

•Mangler høst: Vinterraps, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug, havre, spinat til frø og hestebønner.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu