Vil du omdanne din virksomhed? Husk at søge om overdragelse

Hvis du forbereder en skattefri virksomhedsomdannelse senest 30. juni 2022, og har fået tilsagt eller udbetalt tilskud fra Landbrugsstyrelsen, skal du huske at søge om overdragelse

Hvis du tidligere har fået tilsagn eller udbetalt tilskud fra Landbrugsstyrelsen i forbindelse med en projekttstøtteordning, så skal du huske at søge om overdragelse, hvis du forbereder en skattefri virksomhedsomdannelse senest 30. juni 2022. 

Det skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse. Du skal indsende din anmodning om overdragelse af projetet fra enkeltmandsvirkshed til det nye selskab inden 30. juni 2022. 

Herefter vil styrelsen vurdere, om den overdragne enkeltmandsvirksomhed opfylder det årlige arbejdskraftbehov på mindst 830 timer. Senere undersøges de, om det erhvervende selskab også opfylder dét. 

Opfyldelsen af arbejdskraftbehovet skal være på plads og desuden kunne dokumenteres på ethvert tidspunkt i projektets levetid. 

Ansøgningen om overdragelse skal være indsendt inden den skattefri virksomhedsomdannelse træder i kraft. Det er altså typisk 30. huni, da omdannelsen af skattemæssige regler skal ske senest seks måneder efter seneste årsregnskab er udløbet. 

Det skema der skal bruges findes på Tilskudsguiden under den ordning, som man har fået tilsagn til eller modtaget tilskud fra, mens de nærmere regler for overdragelse afhønger af hvilken ordning tilsagn eller tilskud hører til. 

 

 

 

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle