Vild landejendom: 20 hektar til salg for 29 mio. kr.

Det er ikke hver dag, at en 20 hektars landejendom til 29 mio. kr. sættes til salg i Thy.

Hvis det alene er hektarprisen, man kigger på, så bør man gå videre. For til en pris på 29 mio. kr. er prisen på de 20 hektar knap halvanden mio. kr. pr. hektar.

Det er da også den gennemrenoverede landejendom på Sdr. Nordentoft i Thy, der har fået blandt andet TV2 Nord til at skrive om salget.

Af de 20 hektar jord er omtrent 11 hektar er god landbrugsjord, så hestefolde og ridebane er der masser af plads til, fortæller ejendomsmægleren Lilienhoff i ejendomsbeskrivelsen.

Der er en højloftet maskinhal, der kan omdannes til stald med hestebokse og sadelrum, fortæller ejendomsmægleren.

Officielle tal: Høsten 2017 rammer rekordniveauMark 14. december · 08:47

Græsmarker, eng og skov breder sig på grunden, som er del af en gammel ådal. En bæk, der løber gennem dalen, tiltrækker et rigt dyreliv, så ugler, rovfugle, rådyr og ræve kommer blandt andet på visit.

Gårdens historie går hundredvis af år tilbage, men stuehuset er cirka et hundrede år gammelt. Den gennemgående modernisering af ejendommen er sket i årene 2005-2011.

Den store portbygning er nyopført i 2009. En halvmur indrammer gårdspladsens to åbne sider, så fornemmelsen af et firelænget gårdmiljø fastholdes.

En tilhørende driftsbygning er frisket op. Lægges boligareal og tilhørende bygningers etagemål sammen, giver det 915 m2 under tag.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu