Rådgiver: Fedt, at det går så godt med zinkfri fravænning

Overskriften fortæller dog ikke sandheden. Rigtig mange besætninger bøvler stadig med zinkfri fravænning eller er slet ikke er kommet i gang endnu, påpeger Jonas From Katholm fra SvineRådgivningen. 

Af Jonas From Katholm, konsulent, SvineRådgivningen 

Overskriften refererer selvfølgelig til fravænning uden zink. 

Overalt i landbrugsmedierne er der succeshistorier omkring zinkfri fravænning, og det er fedt at se, at så mange lykkedes med det uden de store udfordringer. 

Billedet i medierne er dog ikke hele sandheden, for der er stadig rigtig mange besætninger, der bøvler med zinkfri fravænning eller slet ikke er kommet i gang endnu. 

Dem, der har udfordringer, ser vi ikke så meget til, og det kan da også være frustrerende, når nu så mange lykkedes.

Opfordringen til alle, der ikke har løst udfordringen endnu, er derfor, at du skal bruge dit netværk, og dem du normalt søger hjælp hos.

Tag fat i din rådgiver og kom videre med de ideer, der skal til, så også du kan lykkedes med zinkfri fravænning inden sommerferien og den forestående høst, der står for døren.

Læs flere aktuelle tips til grisebedriften i det nye nummer af fagmagasinet GRIS, der udkommer i denne uge.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.