Om FremtidensLandmand

Hvert år bliver tre landmænd, som har gjort en ekstra indsats indenfor bæredygtighed, afsætning og teknologi, kåret som Fremtidens Landmand. Landbruget har nemlig brug for innovative og omstillingsparate landmænd, som kan give deres bud på, hvordan fremtidens erhverv skal se ud.

Med FremtidensLandmand ønsker vi at hylde og præmiere nogle af de mange landmænd rundt om i landet, som tænker i nye, stærke forretningsmodeller indenfor primærproduktion og som arbejder målrettet med bæredygtighed, nye teknologiske løsninger og/eller nye måder at afsætte deres varer på.

Målet med kåringen er at sætte fokus på nye veje til vækst i landbruget. Ved målrettet omtale og eksemplets magt skal initiativet inspirere andre landmænd, der har innovative idéer og iværksætterlyst, til at få deres idé til at modne, vokse og udmønte sig i en forretning, der både skaber vækst for landmanden og erhvervet.

FremtidensLandmand drives af LandbrugsMedierne og er sponsoreret af Bridgestone, Jyske Bank, SAGRO, Yara, Agromek og Landbrug & Fødevarer Sektor for Planter.