KD kandidater besøger moderne svineproduktion
Kristendemokraterne vil sætte fokus på dansk landbrug.

Kristendemokraterne (KD) vil gerne sætte fokus på behovet for arbejdskraft i et landets hovederhverv. I den daglige produktion er landbruget meget afhængig af stabil arbejdskraft. Det handler om faglig kunnen, det handler om stabilt fremmøde.

For at sætte fokus på  netop dette, vil KD besøge Munkbro svineavl i Holstebro torsdag 16. maj. 

Munkbro Svineavl har i dag over 20 ansatte og er dybt afhængig af udenlands arbejdskraft. Firmaet har god kontakt med Holstebro jobcenter, men kan ikke undvære let adgang til udenlands arbejdskraft.

Munkbro Svineavl A/S har i dag mere end 3000 søer. Der produceres avlssvin og slagtesvin med en klima,- og miljøbelastning, der år efter år bliver mindre. Ejerne synes derfor det er forkert, når landbruget beskyldes for at forurene og belaste miljøet unødvendigt meget. Hvis vi skal brødføde mere end 10 mia mennesker om få år er det nødvendigt af danske produktionsmetoder bruges over hele kloden, for at producere fødevarer med mindst mulig klimabelastning.

Fremavl af svin med gode gener, der kan eksporteres til resten af verden er også et stort indstas område for Munkbro Svinavl A/S. Derfor vil dette emne også blive berørt, da det er vigtigt af vi har svin med de bedst mulige avlsegenskaber i den fremtidige svineproduktion.

De to ejere Christian Stokkedal og Jacob Skals vil fortælle om disse og andre spændende ting vedrørende moderne svineproduktion.

Mødet finder sted torsdag 16. maj. kl. 09.00 hos Munkbro Svineavl, Munkbrovej 8, 7500 Holstebro.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.