Podcast
18. jan 2022

Danish Crown bliver lovet kamp til stregen på plantemarkedet

I denne nyhedspodcast, der på syv minutter giver dig et overblik over dagens nyheder inden for landbruget, kommer vi blandt andet omkring Arla, der har vundet en retssag, en ny lånemulighed hos vækstfonden og den kamp om forbrugerne, der er startet på plantemarkedet efter Danish Crowns nye plantesatsning blev lanceret.

16. jan 2022

Forvaltningsekspert: Beslutningen om at slå alle mink ihjel minder om ren panik

Beslutningen om at slå alle mink i Danmark ihjel bærer præg af et meget uklart beslutningsgrundlag, ligesom beslutninger blev taget uden tilstrækkeligt faglig rådgivning. Det ligner ganske enkelt panik, lyder det fra en af landets førende eksperter i offentlig forvaltning, Jørgen Grønnegaard Christensen, der er denne uges gæst i LandbrugsAvisens interviewprogram Topmødet.

04. dec 2021

Podcast om klimakreditter: Som at tisse i bukserne på en kold vinterdag

'Forfra' er en af Landbrugsavisens nye podcasts. I denne podcast tager vi fat i klimakreditterne - helt forfra: Hvorfor er det så svært at få nogen til at sige andet, end at man skal tænke sig godt om, inden klimakreditterne veksles til kontanter? Mød landmanden Tom Axelgaard, der godt tør lægge hånden på kogepladen.

12. jan 2022

Minkkommissionen: Politimand havde ingen problemer med at huske navne

Afhøringerne i Granskningskommissionen fortsætter i det nye år, og her har sundhedsminister Magnus Heunicke (S) forklaret sig igen og nu siger han, at han flere gange foreslog at slå alle mink ihjel under mødet i regeringens Koordinationsudvalgsmøde, og så blev der afhørt en politimand, der ingen problemer havde med at huske navne.