Landbrugsrådgivning Syd afholder i samarbejde med Nykredit og Seges Innovation 3 inspirerende klimadage

Landbrugsrådgivning Syd afholder i samarbejde med Nykredit og Seges Innovation 3 relevante og inspirerende klimadage.

Klimadage er det noget for mig?

Ja- er det korte svar. Alle landmænd kommer i de kommende år til at gøre en indsats for at reducere landbrugets klimaaftryk. Det får blandt andet indflydelse på måden, hvorpå du driver landbrug, og på prisen på de varer, som dit landbrug afsætter, for eksempel indfører Arla et bæredygtighedstillæg. 

Landbrugets klimadage fokuserer på klimadagsordenen i det store perspektiv, og hvordan man kan gøre en forskel på sin egen bedrift. De giver dig inspiration og indsigt i virkemidler, som kan sænke dit landbrugs klimaaftryk.

Brug 5 timer på at blive klædt på til at arbejde med klima på din bedrift. Du kan få inspiration og konkret vejledning.  Ved tilmelding får du gratis adgang til værktøjet ESGreen Tool en periode, og du får mulighed for at arbejde med dine data. Deltagelse i klimadagen er gratis. Der ikke krav om medlemskab af en familielandbrugs- eller landboforening. 

De 3 klimadage afholdes henholdsvis den 31. oktober 2022 i Skærbæk, den 16. november 2022 i Svendborg og den 24. januar 2023 i Grindsted. Landbrugsrådgivning Syd er vært ved frokosten.  
Tilmelding på Landbrugets klimadage (tilmeld.dk)


Landbrugsrådgivning Syd
Adresse: Helsingørsvej 6, 7100 Vejle
Kontaktperson:  Helle Rønning
Mail: Her@lrs.dk
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.