Skybrud fik dyrskue til at aflyse mønstringskonkurrence

Dyrskuepladsen i Aulum var lørdag 10. august fyldt med glade mennesker, skønne dyr og spændende stande. Dyrskuet er en fast tradition, som falder hvert år anden lørdag i august. 

Formiddagen var præget af dejligt dyrskuevejr med solskin, men senere startede desværre en eftermiddag med blandet vejr med flere skybrud. På grund af disse skybrud med torden blev mønstringskonkurrencerne aflyst for både kvæg og heste. Trods regnen kunne udstillerne opleve engagerede dommere, som bedømte de udstillede malkekvæg, kødkvæg, heste, kaniner, æsler, får og geder. 

Børnedyrskue

Børn under 14 år kunne deltage i børnedyrskue med deres kæledyr. Her deltog 38 børn med ponyer, kalve, kyllinger, hunde, kaniner og hamstere. Alle børn vandt en roset, og de mest dygtige vandt en ærespræmie. I fotokonkurrencen for børnedyrskuets deltagere vandt Lucia Højmark med sit billede af hende og hendes fjordhest Filur.

Miss Aulum

Miss Aulum blev traditionen tro fundet ud afra de bedste kvæg på tværs af racerne, og herefter med publikum stemmer. I konkurrencen var også den bedste Dansk Holstein og den bedste rødbroget holstein. Publikum stemte med sms og bestemte at vinderen skulle være blåkvægskoen fra Henrik Jeppesen med hele 67% af stemmerne. 

Flere shows

I løbet af dagen kunne gæsterne opleve flere forskellige shows. Dansk Politihundeforening mødte talstærkt op og viste hvad de kan, blandt andet hvordan hundene kan finde både mennesker og tabte/glemte ting., og hvordan de fanger en ”forbryder”.
Frieser Midt lavede et imponerende show, kaldet ’ Black War Horse’ med flotte kostumer, smukke heste og god musik.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.