Tour de grønt landbrug flytter ind på gågaden i Sønderborg

Tour de grønt landbrug flytter ind på gågaden i Sønderborg, onsdag den. 25-05-2022 fra kl. 11 – 17 På Rønhavepladsen.

Det danske landbrug har den grønne førertrøje og derfor vil agrarøkonomerne på Gråsten Landbrugsskole gerne invitere til en sjov dag på gågaden, hvor der vil være en masse sjove aktiviteter der fremviser de grønne initiativer som det danske landbrug arbejder med. Dagen vil være en kombination med konkurrencer, lege og fede præmier for hele familien.

Hvad kan man opleve?

Der vil fx være skattejagt, malkekonkurrence og quiz. På dagen vil der blive udelt præmier i forbindelse med de forskellige konkurrencer. Agrarøkonomerne vil samtidig informere omkring fremtidens landbrug, samt landbrugets bæredygtige udvikling i Danmark igennem de senere år.

Danmark har den grønneste fødevareproduktion i verden og den førertrøje kan kun bevares igennem udvikling og kommunikation mellem forbruger og producent. Derfor glæder vi os til en sjov dag i den grønneste målby under dette års Tour de France.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.