Danish Agro & Vilomix

Danish Agro og Vilomix har i fællesskab udviklet zinkfri.dk for at vejlede de danske landmænd omkring udfasningen af zink.

I Danish Agro og Vilomix har vi en særlig ekspertise omkring færdigfoder og premix til hjemmeblandere. Derudover har vi stor praktisk erfaring med den daglige management, inklusiv hygiejne 
og staldmiljø. 

Læs mere på zinkfri.dk og læs om erfaringer fra andre landmænd, der allerede er gået i gang med at udfase zink.

Danish Agro Køgevej 55, Karise 4653 Karise 7215 8000 https://zinkfri.dk/forside

Aktuelt

Zinkfri fravænning

360-GRADERS GENNEMGANG Når vi indleder et samarbejde med en landmand om zinkfri fodring, starter vi altid med at foretage en 360 graders gennemgang af bedriften, hvorefter vi laver en fælles handleplan med fokus på Management, Hygiejne/staldmiljø, Ernæring og Foderstrategi. På zinkfri.dk kan du allerede nu læse om andre landmænds erfaringer.

Læs mere

Færdigfoder

Danish Agro tilbyder stærke løsninger indenfor færdigfoder. Vi er garant for kvalitet og leverer altid ensartede foderblandinger fra vores moderne fabrikker, som opfylder de højeste kvalitetstandarder. Den ensartede kvalitet er særlig vigtig ved fravænning uden zink. I fællesskab med Vilomix tilbyder vi løsninger og anbefaler altid foderblandinger, som er optimeret til den enkelte besætning.

Læs mere

Premix hjemmeblandere

Vilomix tilbyder stærke løsninger indenfor premix til hjemmeblandere. Gode råvarer, evt. tilsætning af blodplasma eller probiotika, kan være med til give en bedre fordøjelse og optimal gødningskonsistens, som derved letter overgangen omkring fravænning.

Læs mere

Arrangementer

Kontakt os

Jens Kirkebække, Danish Agro

Tel: 8887 4813

Per Hoffman Jensen, Danish Agro

Tel: 8887 4620

Kristina Sørensen, Vilomix

Tel: 2144 3628

Arne Ringsing, Danish Agro

Tel: 8887 3923

Poul Møller, Vilomix

Tel: 4040 2852

Lotte Vilstrup, Danish Agro

Tel: 8887 4816