Rekordantal tilmeldte dyr til dyrskuet i Fjerritslev

Dommerne til LandboNords dyrskue i Fjerritslev får mere travlt end normalt. Tilmeldingen af dyr er netop lukket, og det er nu en kendsgerning, at der i år bliver rekord med hele 198 tilmeldte dyr.

Lørdag den 18. maj er der igen dyrskue i Fjerritslev. Fjerritslev Dyrskue – Forårsfest for land og by, der er arrangeret af LandboNord. Da tilmeldingen af dyr lukkede, kunne holdet bag konstatere, at der i år bliver sat rekord i antallet af dyr.

Det skriver Fjerritslev Dyrskue i en pressemeddelelse.

- 198 tilmeldte dyr er rekord, når vi sammenligner tilmeldingerne siden 2016. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, da de flotte dyr og bedømmelsen af dem spiller en central rolle på dyrskuet, hvor der igen i år bliver rigtig meget at opleve. Et af de steder vi kan se en stigning i tilmeldte dyr, er blandt andet på antallet af Holstein-køer. Her kommer der 61 i forhold til sidste år, hvor der var 40 tilmeldte, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen.

De 198 dyr til bedømmelse fordeler sig med: 85 kødkvæg, 79 malkekøer, 20 heste og 14 får. Information om dyr og udstillere bliver løbende opdateret på dyrskuets hjemmeside: www.fjerritslevdyrskue.dk

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.