Podcast om den underjordiske ost: Tag med gennem mejeriet og videre til jordens indre

Dybt under jordens overflade lagrer Arla grubeost. Denne podcast tager dig med på turen gennem mejeriet, hvor osten bliver til, og videre dybt ned i jordens indre, hvor osten færdiglagres og får sin specielle smag.

Vil du lytte til vores podcasts fra din mobil, kan du finde dem her:
Spotify               Google Podcast (til android)          Apple Podcasts (til iPhone)   

Maskinerne snurrer, de blanke ståltanke skinner af renhed og duften er som frisk mælk. Inde i tanke og rør strømmer mælken rundt for at komme ud og blive bearbejdet og ende som ost, og medarbejdere er godt i gang med at holde øje med knapper og blinkende lamper.

I denne podcast kan man blive meget klogere på osteproduktion både i forhold til konsistens, duft og smag. Og for at give smagen det sidste pift, tager vi med ned under jorden mellem flagermus og gaffeltrucks, der flytter rundt på grubeostene, der skal vendes regelmæssigt. 

Klik ovenfor og lyt til podcasten, eller tag den med i traktoren og find den på din foretrukne podcastplayer.