Grisestien skal være tør - men der også en grænse Det kan også tage overhånd med mængden af strøelsen, påpeger griserådgiver. Gris 8/5 14:47
Grisetalenter på skolebænken - skal give netværk og tilknytning Kongenshus Kro var basen, da de deltagere i L&F’s Masterclass for grisetalenter tog hul på anden af fem kursusdage. Hensigten er dannelse af netværk og styrke tilknytning til erhvervet, forklarer L&F’s næstformand HC Gæmelke. Gris 8/5 08:27
Dansk firma får kæmpe ordre til svensk storstald på 33.000 kvadratmeter Palsgaard Spær ved Hampen skal levere spær til svensk grisestald på 33.000 kvadratmeter. Gris 8/5 08:15
Gylte kvitterer for ekstra lysin med meget mere yvervæv Stil skarpt på fodringen af gylte og søer i den sene drægtighed - det er vigtigt for at sikre en optimal mælkeydelse i næste laktation. Gris 7/5 08:28
Driftsleder for 365 søer: Motion er godt for de syge søer - får 50 meter gåtur hver dag Inaktivitet fremmer ikke helbredelsen af en klovbyld. Derfor hjælper daglig motion af syge søer. Det viser erfaringen hos soholder Peter Sørensen, og alle kan kopiere hans tiltag med en minimal indsats. Gris 7/5 07:58
Streptokokker er et stigende problem i smågrisestalden En rundspørge blandt dyrlæger har vist, at 40-100 procent af smågrisebesætningerne har problemer med streptokokker, og at 25 procent ofte giver flokbehandlinger med antibiotika. Gris 6/5 14:08
Producentforening: Debat om smågriseeksport og slagterilukning er helt skæv Koblingen mellem eksport af smågrise og lukning af slagterier er skudt ved siden af, mener Per Bardrum, direktør i Danske Svineproducenter. Gris 6/5 10:25
Tysk smågrisenotering holder stand i presset marked 633 kroner er prisen for 25 kilos-grise hos tyske VEZG. Gris 3/5 12:52
Studie: Japanske sprut-grise smager bedst Et hold japanske grise har i et forsøg fået tildelt et restprodukt fra japansk spiritusproduktion, og det var noget et forsøgspanel satte pris på ved en blindsmagning. Gris 3/5 11:39
Genetikdirektør tror ikke på løftet amerikansk griseproduktion Mens det amerikanske landbrugsministerium USDA forudser en stigning i landets produktion af grisekød på 2,8 procent i år, så er opfattelsen en helt anden hos Jim Long, som er direktør i det canadiske genetikfirma Genesus. Han kalder forudsigelserne fra... Gris 3/5 11:08