30 meter bom på liftsprøjten

Amazone breder sig med ny Super S2 bom på 30 meter til UF-liftsprøjterne.

Markedet for liftsprøjter ser ud til at være stigende, da mange ser dem som et mere manøvredygtigt alternativ til trailersprøjter - og især, hvis man kan få en model med stor bombredde.

Det er baggrunden for, at Amazone nu tilbyder den nye 30 meters Super S2 bom til Amazone UF liftsprøjterne. Trods den store arbejdsbredde er transportbredden kun 2,4 meter og transporthøjden blot 3,05 meter.

Hos Amazone slår man på, at bommen, der er i dels stål, dels aluminium, er stærk og let. Den liftophængte UF-sprøjte er oplagt i kombination med en FT fronttank, da det alligevel er nødvendigt med ekstra vægt fortil. Blandt fordelene er, at kapaciteten er stor, men manøvreringen i marken er nemmere end med en trailersprøjte.

Fronttanken kan enten benyttes til rent vand, som pumpes over i hovedtanken og efterfølgende blandes med kemi. Eller man kan vælge at fylde både den bagerste beholder og fronttanken med kemi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.