Den første danske sukkermajs er spist

Den første danske sukkermajs er blevet spist på Thorsbjerggaard i Skælskør, som med 120 hektar med sukkermajs er Danmarks største producent. Høsten starter for alvor op den 15.-20. juli. Ejer af Thorsbjerggaard Peter Brødsgaard forklarer, at den førstplukkede sukkermajs både smagte godt og så godt ud. Ikke desto mindre frygter han, at to en halv måned uden vand vil påvirke de sidst såede arealer. Han frygter, at majsen på grund af vandmangel vil lave gold spids. Bliver goldspidsen er over tre centimeter lang, falder majskolberne uden for supermarkedernes kriterier.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.