Både kunde og medejer i gyllenedlæggeren

Når Hald & Hansen kommer rundt med deres Agrometer-gylleudlægger, er ruteplanen meget fast. Maskinen ejes nemlig i kompagniskab med en række landmænd.

Tilbage i 2006 blev andelsselskabet Næringstofskompagniet grundlagt. Motivationen var, at en række landmænd på Tuse Næs ved Holbæk, hvor maskinstationen og maskinstationsejer Peter Bo Hansens bedrift også ligger, i stor stil kørte rundt med egne gyllevogne. For at komme en del kørslen på vej og mange udkøringsdage til livs gik landmændene og maskinstationen sammen om at købe udlæggeren, der i øvrigt blev hjulpet på vej af EU-støtte til udstyret. Fællesskabet lever stadig - siden er der skiftet lidt i kredsen, så gylleudlæggeren nu også kører ved Grevinge og Tølløse og enkelte gange hos andre kunder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.