Danmark 11. største nation i Hannover - stærke premierer med på messen

Det er med stærke nyheder på standene, at de danske udstillere i år har indtaget Agritechnica.

Nuvel fylder de store spillere som Agco, Claas, CNH væsentlig flere kvadratmeter, men med 53 udstilllere samt en national pavillon udgør de danske virksomheder den 11. største nation.

Blandt danskerne stiller Gøma bl.a. med en gyllevogn, som vi i pressen først fik de første billeder af for 14 dagen siden, GG 25.

For indehaver og marketingschef Karsten Kammer er Agritechnica dels et internationalt udstillingsvindue, men i høj grad også en messe vendt mod forbrugerne fra det danske og svenske hjemmemarked.

»Vi må sige, at der kommer rigtig mange danskere forbi og skal se den«, siger han.

God timing for Danfoil

Hos Danfoil fortæller direktør Jesper S. Madsen, at virksomheden fra Svenstrup er taget til Agritechnica med nyheden, at den nordjyske sprøjteproducent nu har en 90 procent afdriftsgodkendelse, hvilket står synligt nævnt med store bogstaver på standen.

»Det gør os mærkbart mere interessante for kunder på det tyske marked i forhold til Agritechnica for to år siden, hvor vi dengang kunne mærke, at de besøgende gik hurtigt videre. Godkendelsen var meget vigtig for os«, siger Jesper S. Madsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.