Frontskårlægger bliver bredere
Massey Fergusons frontskårlægger vokser til 3,1 og 3,6 meter i bredden.

MF DM FQ er navnet på Massey Fergusons nye frontskårlægger, der i forhold til den tidligere model på 3,0 meter er vokset til henholdsvis 3,1 og 3,6 meters arbejdsbredde. Skårlæggeren har hydraulisk opklap af sidedugen, og den større bredde giver en stor fordel, fremhæver Bo Moisen, produktchef, Agco Danmark.

»Vi får et langt større overlap til et påmonteret butterflysæt bag på traktoren, og nu har vi hydraulisk sideforskydning i fronten, hvilket gør, at vi også kan køre med en sidemonteret skårlægger bag på traktoren«.

Den tidligere A-ramme er væk på den nye model, så selve skårlæggeren kommer tættere på traktorens forende. Samtidig er trykstyringen nu hydraulisk i stedet for tidligere mekanisk.

»Selve knivbjælken er også ny og har større tallerkener for at få et stort overlap mellem dem«, tilføjer Bo Moisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.