Ny rekord for John Deere-forhandler
Lander overskud på 14 mio. kr.

Da den midt- og vestjyske maskinhandler Herborg Smede- og Maskinforretning sidste år sendte et rekordregnskab ind til Erhvervsstyrelsen, var det med forsigtighed i stemmen om forventningerne til udviklingen i 2017.

Det gik dog slet ikke så tosset - skrevet med en let underdrivelse.

John Deere-forhandlerne lander nemlig et nyt rekordregnskab for 2017 med et overskud efter skat på 14,1 mio. kr. mod 11,8 for et år siden.

Ifølge direktør og medindehaver Keld Andersen skyldes fremgangen bl.a., at forhandleren fra Vest- og Midtjylland har haft en pæn vækst i kundegrundlaget og øget sin markedsandel, hvilket har resulteret i et mersalg på ca. 50 mio. kr.

»Generelt er det gået godt med at få solgt både John Deere traktorer, høstmaskiner og turf. Og så har vi formået at få det brugte af sted med det samme ad nogle gode kanaler. Det skal ikke stå derude og blomstre«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.