Nye funktioner på vej til Valtra-terminal

Sektionskontrol og variabel dosering er de væsentlige nyheder i SmartTouch-terminalen til den kommende sæson.

Senere i denne måned er det to år siden, Valtra for første gang viste sit nye SmartTouch-armlæn med tilhørende terminal. Siden da er der løbende kommet forskellige finpudsninger af softwaren, og i 2019 er Valtra klar med en række nye muligheder.

Især to ting falder i øjnene, når vi snakker præcisionslandbrug: Terminalen kan nu håndtere sektionskontrol med op til 24 eller 36 sektioner, og i løbet af første kvartal 2019 er Valtra også klar med Task Doc, hvilket betyder, at man som bruger kan lave variabel tildeling af gødning, kemi eller andre behandlinger via forud definerede markkort.

To skærme i kabinen

Fra og med i år har Valtra også åbnet op for, at man kan montere tredjeparts-løsninger af autostyring på N-, T- og S-serien. Samtidig har man mulighed for at få en ekstra SmartTouch-skærm i traktoren.

»Vi kan sætte en ekstra skærm i vores Versu- og Direct-modeller med SmartTouch, og vi kan også montere en SmartTouch-terminal i vores HiTech- og Active-modeller«, fortæller Karsten Jespersen, sælger hos Valtra-forhandler Karl Mertz.

På sidstnævnte varianter giver skærmen mulighed for autostyring, og på Versu og Direct kan den ekstra skærm bruges til at vise et isobus-redskab og et ekstra kamera. Autostyringen forbliver i den primære skærm på armlænet, og det samme gælder traktorens andre funktioner.

Faktaboks

SmartTouch 2019:

  • Sektionskontrol i op til 24 el. 36 sektioner. 
  • Task Doc med variabel tildeling efter markkort.
  • Optegning af markgrænse og kørespor i samme omgang.
  • Ekstra skærm i Versu & Direct

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.