Nye plove med det bedste fra i-Plough
De mekaniske succeser fra i-Plough er taget med i Kvernelands nye plove.

Når man siger Kverneland, må man også sige plove, og her er der nyheder at hente hos den 140-årige gamle producent op mod Agritechnica. Og nyhederne baserer sig både på traditionelle og solide, men også fra Kvernelands topmoderne og avancerede i-Plough.

»Der er taget nogle ting fra i-Plough, som forplov og andet, der sammen med klassisk stål skal gøre det lettere i hverdagen og forbedre ploven. De gode ting er adopteret på de nye modeller«, fortæller produktchef Jesper Svendsen.

Efter mange år med mindre forbedringer var i-Plough et startskud og et pilotprojekt for de nye generationer af Kverneland-plove. Og det er det, man nu kan se resultatet af.

De nye plovmodeller blev torsdag præsenteret i Stavanger, og her blev der netop lagt vægt på, at man har taget de mekaniske funktioner fra iPlough, som kunderne var gladest for og har videreført dem.

På de nye plove er desuden et nyt drejesystem, der gør det nemmere og mere sikkert at køre med Kverneland-plovene. I stedet for at stikke lige ud efter traktoren, kan plovene nu svinge som en anhænger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.