VM-metal gav blod på tanden

Du blev verdens tredje bedste pløjer på jorderne i Minnesota. Hvordan syntes du, det gik undervejs?

»Det gik rigtig godt på åbningsdagen (fredag red.). Lørdag (sidste weekend) var der nogle ting, der drillede. Det var virkelig svært at få mine furebredder til at ligge, som de skulle. Det tog noget tid, og det var lige før, jeg løb tør for tid. Til sidst måtte jeg mere eller mindre bare køre. Det var ikke helt på toppen, men jeg lavede heller ikke store fejl. Det betød nok hurtigt nogle point under de allerbedste, og det var ikke min allerbedste jordtype. Jeg er bedre på lidt stivere jord. Men overordnet er jeg rigtig godt tilfreds med min samlede tredjeplads«.

Er du klar til at prøve igen?

»Der skal endnu mere træning til og lidt ændringer på min plov. Men det positive er, at der ikke er så langt op. Der var 15,5 point op til sejren. Der har tit været meget mere end det. Hvis man vil bruge tiden på det fremadrettet, tror jeg, at muligheden er der. Men samlet set var målet at få medalje. Det er jeg tilfreds med. De fire-fem bedste pløjere er rigtig, rigtig gode og bruger meget tid på det, så jeg er faktisk godt tilpas med resultatet. Det giver blod på tanden«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.