Hvad er fup, og hvad er fakta om klimaet?
Tre midt-og østjyske landboforeninger inviterer til klimamøde. Her vil de aflive myter om klimaet og give landmanden indspark til klimavenlige løsninger.

Tre midt- og østjyske landboforeninger inviterer til klimamøde, der skal aflive myter og komme med input til, hvad landmanden selv kan gøre på bedriften i klimaets tjeneste. Det sker i LandbrugetsHus i Horsens torsdag den 20. februar.   

Meteorolog og vejrvært - Mikael Jarnvig – vil fortælle om jordens og vejrets forandringer. Hvad er reelle problemer, og hvornår er der tale om ganske almindeligt omskifteligt vejr.

Viceformand i Landbrug & Fødevarer – Thor Gunnar Kofoed – inviterer indenfor i Landbrug & Fødevarers arbejde med at finde en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion.

På klimamødet vil miljøkonsulent i velas - Anders Søholm – komme med input til, hvilke tiltag landmanden selv kan indføre på bedriften til gavn for både klima og pengepung.

"Klima er et vigtigt emne, som mange har en mening om, men det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i debatten. Vi vil gerne blive klogere på klimaet og de muligheder, vi har for at tænke klimavenlige løsninger ind på vores bedrifter. Det skal mødet give indspark til", fortæller formand for Østjysk Landboforening, Henrik Nielsen.

Bag arrangementet står Østjysk Landboforening, Vejle-Fredericia Landboforening og Landboforeningen Odder-Skanderborg.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.