Hvededag på Ultang 2020 er aflyst
Arrangørerne af Hvededagen er desværre indtil videre nødt til at aflyse begivenheden pga. covid19. Forsøgsarbejdet kan følges på Facebook.

"Hvededag 2020 var planlagt til at skulle løbe af stablen mandag 22. juni på Ultang ved Haderslev. Det er desværre ikke muligt at gennemføre arrangementet som planlagt pga. situationen med covid19, og derfor har vi valgt at aflyse arrangementet i den form, det plejer af have", fortæller Finn Olsen, teamchef i Planteavl, SLF.

Forsøgsarbejdet kører selvfølgelig videre, og derfor vil det også være muligt at følge med i udviklingen i marken på deres Facebook-side Hvededag, hvor forsøgsfolkene jævnligt vil lægge billeder og kommentarer ud.

Holdes muligvis i ny form

Hvededagen kan muligvis blive holdt i en ny version i form af mindre guidede rundvisninger:

"Efter 10. maj, når vi ved mere om, hvordan reglerne bliver i forhold til forsamlinger, vil vi tage stilling til, om vi kan lave nogle mindre guidede rundvisninger på forsøgsarealerne på Ultang. Det vil i så fald blive med tilmelding, men det melder vi mere ud om senere", siger Finn Olsen.

Hvededag bliver normalt holdt hvert andet år i forsøgsmarkerne på Ultang på Haderslev Næs. Arrangørerne er Forsøgsenhed 10, der består af LRS (Landbrugsrådgivning Syd), KHL (Kolding Herreds Landbrugsforening) og SLF (Sønderjysk Landboforening).

Deltagerantallet har tidligere været på ca. 650 personer.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.