Bæredygtigt Landbrug varsler nyt i gødningssag på mandag

Kammeradvokatens svar i gødningssag på trapperne. Bæredygtigt landbrug indkalder til pressemøde mandag.

Der fremkommer netop i disse dage »meget spændende oplysninger« i Bæredygtigt Landbrugs gødningssag.
Det skriver Bæredygtigt Landbrug. Foreningen indkalder derfor til pressemøde i Randers på mandag hos sin advokat, Hans Sønderby Christensen.

»Baggrunden er, at vi i dag modtager Kammeradvokatens svar i den retssag Bæredygtigt Landbrug har fået genoptaget, og som derfor fortsat kører ved Vestre Landsret,« skriver adm. dir. i BL Bjarne Nigaard.

»På mandag går det løs igen. Der holder vi, hos advokat Hans Sønderby Christensen, pressemøde om den gødningssag Bæredygtigt Landbrug fører og om den fornyede begæring om opsættende virkning og inddragelse af EU-Domstolen. Kammeradvokatens svar til Sønderbys begæring vil foreligge og vi glæder os til at præsentere vores grundige svar derpå,« skriver Bjarne Nigaard.

»Helt nyt grundlag«

Først når foreningen har haft lejlighed til at gennemgå Kammeradvokatens svar - samt de »nye oplysninger« - vil man delagtiggøre pressen i status i sagen, men der er optakt til »et helt nyt grundlag«, skriver BL.
På pressemødet vil der være repræsentanter for de advokater, der i øjeblikket varetager sagerne for de mange landmænd, der er blevet stævnet i sager omkring gødningsforbrug.
»Også i de sager vil Kammeradvokatens svar og de nye oplysninger danne et helt nyt grundlag,« skriver BL.

Advokater på stribe

Følgende deltager på pressemødet:

Anders Stoltenberg, Advokat (H) / Partner, Moltke-Leth, Anker Laden-Andersen, Advokat (H) / Partner, HjulmandKaptain, Formanden for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede Jørgensen, Bæredygtigt Landbrugs advokat, Hans Sønderby Christensen, Fagdirektør for Bæredygtigt Landbrug, Jørgen Evald Jensen

Her sker det

Bæredygtigt Landbrugs pressemøde foregår i Randers mandag den 24. august kl. 10.00 på adressen Normansvej 1, 8920 Randers.

Alle interesserede er velkomne til at møde op.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.