DCE skal rådgive miljø- og fødevareminister
Miljø- og Fødevareministeriet og DCE – ved Aarhus Universitet har indgået en ny aftale om forskningsbaseret myndighedsbetjening.

Miljøforskere fra Aarhus Universitet skal rådgive miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) om miljø de næste fire år. DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi og Miljø- og Fødevareministeriet har indgået en aftale om forskningsbaseret myndighedsbetjening fra 2016 til 2019.

Det betyder, at Aarhus Universitet i 2016 skal udføre forskning og rådgivning om de strukturer, processer og sammenhænge, der er af betydning for anvendelsen og beskyttelsen af Danmarks miljø- og naturværdier, blandt andet vandområdeplaner.

Aftalen er opdelt i 10 temaområder, der tilsammen understøtter de tre indsatsområder: 1) Beskytte, bevare og forbedre naturkapital, 2) Omstilling til en bæredygtig samfundsudvikling og 3) Beskytte borgerne mod miljørelaterede belastninger og risici for deres sundhed og trivsel.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.