Blå maskinforretning udvider
Farmas er den nye forhandler af New Holland. Det betyder, at Farmas springer til og nu også dækker Vendsyssel og det østlige Himmerland. De udvider med nye afdelinger.

Denne uge meldte S.D. Kjærgsgaard i Aalborg, at de fravælger New Holland. I stedet satser maskinforretningen på Case IH og Case Construction. Begge mærker er ejet af CNH-koncernen.

New Holland melder i dag, fredag, at de Farmas, som har butikker ved Farsø, Viborg og Herning, fremover udvider New Holland-forhandlingen til også at dække Vendsyssel og det østlige Himmerland. Farmas har været blå forhandler siden 1968.

Den Farsø-baserede virksomhed får derfor to nye afdelinger. De får salgs- og servicecentrer i Vendsyssel omkring Brønderslev og i det østlige Himmerland.

Det første udsalgs- og servicested vil være klar til brug senest i september 2017, og den anden forventes klar inden udgangen af året.

»Med denne vigtige strategiske ændring er New Holland 100 procent overbeviste om at kunne sikre et højt serviceniveau for de mange New Holland kunder i området,« melder New Holland i en pressemeddelelse.

Direktør og ejer Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard, meldte i ugens løb, at de ønsker at fokusere.

»Som et resultat af vores fokusstrategi har vi nu valgt 100 procent at satse og udvikle Case IH og Case Construction mærkerne,« udtalte Palle Kjærsgaard.

Det er et brud med mange års forhandling. Aalborg-forretningen, der har fire lokationer, indgik i 1993 aftale med CNH omkring Ford og Fiat. Dengang var der 30 ansatte, og nu er der 80. S.D. Kjærsgaard har landsdækkende ansvar for bl.a. Case Construction.

»Virksomhedens strategi er vækst, og med den konsolidering markedet kræver, må der træffes nogle valg. Og når man træffer et valg følger der også fravalg. Som en konsekvens af dette stopper vi forhandlingen af New Holland produkterne, og toner nu rent flag i en ren salgs- og vækststrategi med Case IH og Case Construction,« udtalte Palle Kjærsgaard, der fortsat vil yde service på New Holland.

Farmas opnåede i 2016 premium-status i New Hollands toppartner-program. Det er det højeste niveau i New Hollands forhandlerudviklingsprogram for salg, service og udstyr til precisionslandbrug.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.