Case IH vil også have transmission med dobbeltkobling

På den næste serie af Maxxum-traktorer vil Case IH tilbyde en ny transmission med dobbeltkobling.

New Holland og John Deere bliver ikke de eneste på markedet med en transmission med dobbeltkobling. Case IH har lanceret sin næste serie af Maxxum-traktorer, hvor Active 8-transmissionen bliver en ny mulighed på serien.

Transmissionen er en semipowershift-transmission med tre gruppegear og otte powershift-gear i hver gruppe - 24 i alt frem og bak.

Transmissionen har to aksler, en med de fire lige powershift-gear og en med de fire ulige gear. Da næste gear altid ligger på den modsatte aksel, kan traktoren sætte gearet i indgreb allerede inden skiftet sker, hvilket betyder, at skiftet mellem de otte powershift-gear sker uden tab af trækkraften. I stedet kobler koblingen på den trækkende aksel ud, samtidig med at koblingen på modsatte aksel kobler til - og dermed også næste gear.

Case IH fortæller netop nu på et pressemøde om den nye Maxxum-serie, og du kan læse mere om serien de kommende dage i Landbrugsavisen og landbrugsavisen.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.