CNH får hjælp af Microsoft: Et stærkt værktøj til Big Data
Ved at bruge en ny platform drevet af Microsofts Azure Cloud-løsning vil CNH gøre det langt lettere at arbejde med Big Data, hvor tonsvis af informationer flyttes rundt mellem maskiner og servere.

CNH og Microsoft har i dag offentliggjort planer om, hvad de to koncerner kalder for "et nyt digital transformationsprojekt".

Projektet går i al sin enkelthed ud på at give kunder hos Case IH, New Holland og Iveco langt bedre mulighed for at gøre brug af den data, maskinerne lagrer under kørsel. I sidste ende skal det være med til øge bundlinjen hos kunder og gøre det langt lettere gennemskueligt at håndtere og arbejde med disse data, oplyser CNH i en pressemeddelelse.

New Holland forventer, at projektet vil give en helt ny generation af landbrugsmaskiner, der vil være online på en helt ny måde. Serviceplatformen fra Microsoft kommer også til at være springbræt for CNH ind i digitaliseringen af landbrugsmaskinerne.

Helt præcis hvad samarbejdet i praksis indebærer af nye løsninger og, hvornår vi kommer til at se mere til dem, er endnu uvis.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.