Indtast dit LandbrugsAvisen brugernavn.
Indtast adgangskoden der hører til dit brugernavn.

Gå til hovedindhold

Danmarksmestrene i traktortræk er kåret

Vendsyssel LandboUngdom var vært for dette års DM i traktortræk på Klokkeholmbanen. Der var 80 deltagere fordelt mellem tre klasser i Farmklassen og syv klasser i Standardklassen.
 
Trods hårde odds med store vandmasser på stævnepladsen torsdag før stævnet, var Vendsyssel LandboUngdom klar til at byde gæster og deltagere velkommen til Danmarksmesterskabet i Traktortræk 2017 lørdag den 9. september.

"Vi er rigtig glade for, at det lykkedes os at afholde stævnet, og at der er så flot opbakning fra tilskuerne", fortæller en lettet Gerbrig Postma, regionsformand i Vendsyssel LandboUngdom.

Banen var klar, så de mange trækkerne fik kørt deres træk, og vinderne blev kåret i løbet af dagen. Der var ca. 2700 gæster, som kom fra nær og fjern for at heppe og se, hvordan trækkerne klarede sig i de forskellige klasser.

"Vi har fået lavet en hel speciel pokal til alle vinderne i klasserne," siger Gerbrig Postma.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.