Dansk Maskinbørs får ny direktør
Dansk Maskinbørs A/S skifter direktør. Den nuværende går på pension.

Med virkning fra den 1. august tiltræder Carsten Hougaard som ny direktør i Dansk Maskinbørs A/S. Tidligere ejer og ildsjælen bag Dansk Maskinbørs, Johannes Jensen, går nu på velfortjent pension efter mange år i den omskiftelige maskinbranche.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Carsten Hougaard er 48 år og har lang erfaring fra maskinbranchen og stor indsigt i forretningsudvikling, købmandskab og ledelse.

"Jeg ser frem til at blive en del af Dansk Maskinbørs A/S, hvor jeg glæder mig til at være med til at fortsætte og udvikle de fysiske auktioner såvel som online-auktionerne. Vi skal videreudvikle samarbejdet med eksisterende kunder, og vi skal vinde nye kunder gennem auktioner af høj kvalitet. Maskinbranchen er inde i en spændende udvikling, hvor Dansk Maskinbørs A/S også i fremtiden skal spille en vigtig rolle, siger Carsten Hougaard.

Også Danish Agro koncernen ser en spændende fremtid for Dansk Maskinbørs A/S. Jens Skifter, CEO for Danish Agro koncernens maskindivision, udtaler:

"Dansk Maskinbørs skal fortsat være det ledende auktionshus i landbrugsmaskinbranchen, hvor såvel indsættere som købere kan være sikre på at få en fornuftig pris på maskinerne, som bortauktioneres. Selskabet har en stærk platform og kompetente medarbejdere, som den fremtidige succes skal bygge på", siger han.

Dansk Maskinbørs A/S har hovedsæde i Herning og beskæftiger fire medarbejdere.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.