Denne Valtra har du aldrig set før
Valtras specielle Unlimited-afdeling har tryllet en special Valtra frem for at markere titlen Golden Tractor for the Design 2016, som mærket vandt på Agritechnica.

Det pureste guld. Måske ikke helt. Men i hvert fald er det specielle eksemplar af en Valtra N174, som koncernen har fremstillet, let at kende på sin guldlakering og sorte fælge.

Traktoren er tilpasset hos Valtras såkalte Unlimited-afdeling, der står for at specialtilpasse traktorer til individuelle kundeønsker. Her har man fremstillet traktoren for at markere den pris, selv samme model vandt tilbage på Agritechnica i 2015.

Den nye N-serie tog prisen Golden Tractor for the Design under Tractor of The Year-kåringen. En pris, der i sin enkelthed betyder, at serien har det bedste design blandt de nominerede mærker.

Brunt læder i kabinen

"Guld-Valtra’en" består som nævnt af den specielle guld-lakering. Traktoren har også tonede ruder samt sorte fælge. I kabinen er rat og sæde betrukket med brunt læder. På sideruderne bærer N174 det eksklusive logo fra Tractor of The Year som bevis for titlen.

Der er ingen tvivl om, at traktoren har et specielt udseende, men faktisk kan alle få en Valtra leveret i denne konfiguration. Siden introduktionen i 2013 kan Unlimited-afdelingen nu levere special-tilpassede traktorer med stort set alle former for tænkeligt udstyr til mere ned 20 forskellige lande verden over - heriblandt Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.