Flere ser brugte maskiner på nettet

Da coronakrisen slog ind, blev der boom i klik på online-maskin-annoncer.

Mens coronakrisen utvivlsomt har trukket negative spor mange steder i samfundet, har en række online-tjenester øget bevågenhed.

Interessen for brugte maskiner er også steget betydeligt, lyder det nu for den tjeneste, der har flest online annoncer for brugte maskiner på det danske marked, Mascus.

»Der har været 20-30 pct. fremgang i trafikken og samtidig langt flere henvendelser til de maskinforretninger, som udbyder maskinerne«, forklarer landechef for Mascus i Danmark, Brian Tange.

Fornemmelsen fra tjenesten er, at brugtmarkedet har været nogenlunde stabilt, men at tingene i perioden er blevet mere online.

»Vi har ikke data for den enkelte handel. Men vi kan se, at tiden, fra annoncer kommer og bliver taget ned igen, er rimelig konstant«, forklarer han.

Ifølge landechefen står danske maskiner sig godt på eksportmarkederne.

»Generelt ser omverdenen maskiner fra Danmark som et kvalitetsstempel. Vi er kendt for at overholde service og passer på vores grej«, siger han.

Faktaboks

Brugt på net

  • På nettet er de store danske aktører Mascus og Maskinbladet.
  • Mascus regnes i dag som den platform, som har flest brugte maskiner til salg og et stort internationalt marked.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.