Halmentreprenør sætter pris på Kellfri
Fynsk halmentreprenør har investeret i endnu en af de nye ballevogne fra svenske Kellfri. Den skal også vises på dyrskuer.

Halmentreprenør Jacob Nielsen, Gelsted på Vestfyn, har netop bestilt yderligere et eksemplar af de svenske ballevogne fra Kellfri, nærmere bestemt en Kellfri BV180H hos Kellfri i Middelfart. Kellfri leverede den første vogn til det danske marked sidste år til netop Jacob Nielsen, og i netop den opbygning Jacob Nielsen ønskede og lakeret i en rød farve, der matcher læssertraktoren.

Carsten Vesthammer, Kellfri, fortæller at samarbejdet med Jacob Nielsen har været nyttigt.

»De tilbagemeldinger, vi har fået fra Jacob Nielsen, er givet videre til udviklingsafdelingen og fabrikanten, da både ros og ris er vigtige at få frem til de rette. Heldigvis har der i dette tilfælde, udover lidt lang leveringstid, bare været ros at give videre«, siger Carsten Vesthammer, der med et glimt i øjet tilføjer, at nu da han kender halmentreprenørens investeringsplan inden for vogne, vil han lægge sig i selen for også at få lov til at levere de næste.

Carsten Vesthammer fortæller at der arbejdes på efter aftale med Jacob Nielsen, at få vognen frem, så den kan vises på både Roskilde Dyrskue og Landsskuet i Herning, inden Jacob Nielsen tager vognen i drift.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.