Johs. Mertz bliver Kverneland-forhandler i Nordsjælland

Kverneland har nu udpeget fast forhandler i Nordsjælland. Det bliver Johs. Mertz, som i forvejen forhandler Kverneland på Sjælland.

Johs. Mertz får nu stemplet som Kverneland-forhandler i Nordsjælland, efter den stilling har været ledig nogle år.

»Vi har i forvejen gode kunder i Nordsjælland, men nu skal vi til at gøre det mere systematisk,« siger direktøren

ved Johs. Mertz Christian Holst.

Til at varetage salget har Mertz ansat Søren Pram Nielsen. Han har mange års erfaring fra maskinbranchen og er bosat ved Roskilde.

Mertz har i mange år solgt og serviceret Kverneland produkter fra afdelingerne i Ringsted, Faxe og Maribo. Det er især i Ringsted, de har mange redskaber udstillet.

Søren Pram Nielsen vil være kørende i området, hvor der både er store og små landbrug.

»Med Kverneland som leverandør i den nordlige del af Sjælland, kan vi tilbyde en meget bred pallette af redskaber, dels til hobby landmanden med fem hektar, men i høj grad også til den professionelle landmand med tættere på 1000 hektar, og det er jo den diversitet vi skal dække i det Nordsjællandske område,« siger Christian Holst.

Salgsansvarlig fra Kverneland, Troels Pontoppidan, fremhæver, at Johs. Mertz har mangeårig erfaring med Kverneland, og at det derfor er en stabil forhandler i Nordsjælland.

Johs. Mertz fremhæver, at de leverer slid- og reservedele direkte hjemme på kundens adresse, så de er tæt på kunden, selvom de geografisk er et stykke væk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.