Krone øgede omsætningen
Krone Group øger egenkapitalen med 335,3 mio. kroner efter et år med øget omsætning trods hårde tider især i landbruget.

Tyske Krone Group har afsluttet et regnskabsår, der både viser øget omsætning og sorte tal på bundlinjen.

Krone kom ud af 2015/2016 med en samlet omsætning på 13,4 mia. danske kroner. Heraf kommer de 4,23 mia. fra landbrugsdivisionen, mens resten kommer fra Krones helt store speciale, produktionen af lastvognstrailere.

Både på trailere og landbrug gik Krone frem omsætningsmæssigt. 11,9 mia. danske kroner var omsætningen forrige regnskabsår, og ser man specifikt på landbrugsdelen gik Krone fra 4,12 mia. i omsætning til de førnævnte 4,23 mia. kroner.

»De lave mælkepriser og konsekvenserne af Rusland-Ukraine konflikten har haft stor indvirkning på alle vores forretningsområder. Under de vanskelige forhold er det alligevel lykkedes os at øge vores omsætning. Det er vi stolte over,« siger Bernard Krone, øverste chef hos Krone Group.

Egenkapital øget

På landbrugssiden har Krone oplevet en generel fremgang i markedsandele world wide. Kun i Østeuropa er Krone gået tilbage.

Det er især på de store maskiner, Big X finsnitterne, den selvkørende Big M skårlægger og presserne, der har høstet fremgang i det forgangne år, oplyser Krone i en pressemeddelelse.

Krone oplyser ikke nettoresultatet, men til gengæld nævner selskabet, at 355,3 mio. danske kroner er lagt til egenkapitalen, der nu udgør 3,31 mia.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.