Kuhn fuldfoderblander kryber om hjørner

På Agritechnica viser Kuhn endnu en model i Profile serien, nu med 15 kubikmeter kapacitet.

Kuhns serie af Profile Compact fuldfoderblandere er i forvejen temmelig bred, men på Agritechnica i år kommer yderligere en model i rækken, nemlig Profile Compact 1580 med en kapacitet på 15 kubikmeter.

Nyheden er ifølge en pressemeddelelse fra Kuhn designet, så den nemt kan komme rundt på snævre arealer. Den nye fuldfodervogn supplerer det store program, der blev lanceret i 2013 med 14, 16, 18 og 20 kubikmeters versioner.

Noget af det, der gør den så manøvredygtig er placeringen af hjulene inde under maskinen. Hele serien er udstyret med et elektronisk programmerbare vejesystem kaldet Kuhn KDW340anmark med hukommelse til op til 200 fodermidler. Den har to vertikale snegle.

Fuldfoderblanderen er 2,55 meter høj, og den udvendige bredde fra det ene hjul til det andet er blot 1,85 meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.