Læsertraktor nu med dæk fra Bridgestone

TraktorTechs læsertraktor havde kun nogle gamle sutter. Det er der gjort noget ved nu.

Nogle gange kan man være heldig her i livet.

TraktorTechs læsertraktor, som for første gang skal med til Agromek i næste uge, har alvorligt manglet nogle nye dæk.

Det problem er løst nu. Bridgestone har nemlig foræret fire nye Firestone dæk til den godt brugte IH 844 mod at blive medsponsor på projektet, hvor en traktor bliver renoveret i takt med, at sponsorer og arbejdssomme folk stiller materialer og arbejdstimer til rådighed.

Dækkene blev for nylig leveret til Erhvervsskolerne Aars, hvor et hold elever i øjeblikket går og arbejder på traktoren.

Mens Bridgestone sponsorerer dækkene, så bliver slanger til dækkene sponsoreret af den lokale dækforhandler, First Stop Himmerland.

Keld Andersen fra Bridgestone forklarer, at han med glæde har fulgt projektet – også fordi, at han har et personligt forhold til modellen.

»Jeg bliver faktisk lidt nostalgisk, når jeg ser denne traktor, da min første praktikplads i landbruget tilbage i 1983 kørte IH844S på en gård i Sdr Hygum lidt uden for Ribe«, fortæller Keld Anderen, Agricultural Product Manager hos Bridgestone i Nordeuropa.

Brigdestone er langt fra første sponsor i projektet.

Det hele startede i foråret, hvor Case IH-importøren CNH Industrial meldte sig på banen som hovedsponstor sammen med Case IH-forhandleren Sørensen & Lynggaard, der havde fået traktoren ind.

Læsernes Traktor kan du i øvrigt møde i hal C under Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.