Maskinauktion efter konkurs aflyst – alle maskiner solgt i et hug

Kurator bebudede efter Jysk Maskincenters konkurs i Randers, at maskinerne skulle afsættes til højestbydende på auktion. En god handel kom i vejen.

Der bliver ikke en stor maskinauktion i konkursboet efter Jysk Maskincenter i Randers.

Kurator Jørgen Hauschildt, partner hos Bech-Bruun i Aarhus, meldte for en stund siden ellers ud til  LandbrugsAvisen Maskiner, at maskinerne skulle afsættes på en større maskinauktion.

Sådan gik det ikke, forklarer han til LandbrugsAvisen Maskiner.

”Vi har solgt dem i en samlet handel”, oplyser han uden, at han vil gå nærmere ind på, hvem køberen er.

Overtaget af HCP

Med salget af maskinerne begynder størstedelen af forholdene i konkurssagen at være på plads. Tidligere har HCP overtaget bygningerne på Bronzevej i Randers og samtidig ansat en række tidligere medarbejdere fra stedet til deres nye traktor- og maskinforretning under navnet HCP Maskincenter.

Jysk Maskincenter var en af landets større MF- og Fendt-forhandlere. Efter konkursen har importøren, Agco Danmark, fået kørt nye alternativer ind, der bl.a. betyder, at TBS Maskinpower Aps i Starup kommer til at servicere Fendt-kunderne i området sammen med Askildrup Agro.
Hjallerup Maskinforretning har tillige meldt ud, at de går ind som MF-forhandler i Randers ved etablere af en helt ny afdeling.

Kurator Jørgen Hauschildt er dog ikke helt i mål med arbejdet endnu. Han forventer, at den endelige opgørelse over konkursen foreligger i løbet af første kvartal 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.