Massey Ferguson lover: Det bliver den stærkeste traktor nogensinde

Nyt flagskib bliver den stærkeste traktormærket nogensinde har bygget i Frankrig.

Hidtidige topmodel hos Massey Ferguson har været 8700-serien med 400 hestekræfter.

Men nu er der noget endnu stærkere på vej.

Massey Ferguson fortæller nemlig lidt om, hvad mærket viser frem på Agritechnica.

Forleden stillede talsfolk også op på et større pressemøde i Tyskland, hvor den eneste besked var, at der kommer nyt lige om lidt.  

Og det gør der så i form af et nyt flagskib til traktormærket. Og så ved vi ikke så meget mere end det udover lidt forskellige marketingsfraser som:

”Den nye traktoren introducerer en ny æra med enestående design for at levere ultimative ydelser, og blander kraft med alsidighed for at møde de ulige behov fra moderne landbrug over hele verden” og

”Med denne traktoren introducerer Massey Ferguson også ny automatisering på højt niveau. Udstyret med den nyeste teknolog vil traktorførere kunne udnytte Smart Farming-teknikker fuldt ut for at øge præcisionen og ydelse”.

Der loves en stærk, opdateret og økonomisk motor parret med en opgraderet transmission og kraftig hydraulik og en alsidighed, som både gør den i stand at være trækdyr for store redskaber i marken og være velegnet til tung transport på vejen.

Traktoren afsløres endelig søndag 12. november.

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.