Pöttinger bygger ny fabrik og skaber 600 jobs
Den østrigske producent Pöttinger vil bygge en ny fabrik, som skal bygge rundballepressere og snittervogne.

Østrigske Pöttinger har løftet sløret for en udvidelse af de helt store. Maskinproducenten vil bygge en ny fabrik til produktionen af mærkets snittervogne og rundballepressere - og dermed skaber man 600 nye arbejdspladser.

Ifølge det tyske landbrugsmedie, Agrarheute, har familievirksomheden Pöttinger netop erhvervet en 16 hektar stor byggegrund i erhvervsparken Stritzing i den østrigske by St. Georgen nær Grieskirchen, hvor Pöttinger har hjemme. Og dermed kan man nu endelig virkeliggøre planen om den nye fabrik, der har været længe undervejs.

Pöttinger vil investere omkring 100 millioner euro i fabrikken. Arbejdsstyrken på de 600 ansatte er foreløbig et tal, der er anslået af Pöttinger. Efter planen skal fabrikken være fiks og færdig og klar til at producere i 2021.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.