Pöttinger overtager Dansk Fransk Maskinimport
Med overtagelsen af Hobro-virksomheden DFMI opruster Pöttinger på reservedelssiden i Danmark og Sverige.

Pöttinger Scandinavia, som blev etableret for et års tid siden, opruster nu på reservedelsfronten. Fra 1. august overtager Pöttinger Scandinavia nemlig DFMI, Dansk Fransk Maskinimport i Hobro.

Dansk Fransk Maskinimpport har i forvejen samarbejdet med Pöttinger i mange år og har således solgt reservedele til de østrigske maskiner og redskaber siden 2002. Med overtagelsen vil Pöttinger intensivere indsatsen på det skandinaviske marked og har derfor ansat Jørgen Gravesen fra DFMI. Han bliver en nøgleperson for reservedelssalget fremover på det danske og svenske marked. Yderligere en ansat skal sikre udsendelse af hasteleverancer.

»Takket være det lange gode samarbejde med DFMI i de foregående år, har vi nu en partner, der kan sikre hurtig levering af reservedele til vores kunder. Sammen med vores østrigske logistikcenter kommer vi til at betjene det skandinaviske marked endnu bedre,« lyder det fra Christoph Schürz, Pötingers områdeansvarlige for Nordeuropa.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.