Polske Mandam-redskaber tiltaler danskerne
Brørup Traktor- & Maskincenter har efter 10 år stadig succes med de polske Mandam-redskaber.

Et af de forholdsvis ukendte redskabsmærker i Danmark er de blå redskaber fra polske Mandam, som importeres af Brørup Traktor- & Maskincenter, hvor man oplever en stigende interesse for mærket, som man nu har arbejdet med i 10 år.

Fabrikken, der kan fejre 25 års jubilæum i år, ligger i det sydlige Polen og fremstiller blandt andet tallerken- og stubharver, grubbere og en lang række andre redskabstyper, som sælges i hele Europa, hvor de er anerkendt for deres kvalitet og konkurrencedygtige priser.

»Man må jo næsten ikke sige det lige for tiden, men vi sælger faktisk helt godt af Mandam - både stubharver, tallerkenharver og grubbere/undergrundsløsnere. Årsagen er helt klart, at kunderne får kvalitet for pengene. Altså både en fair købspris og lave ejertidsomkostninger,« siger indehaver af Brørup Traktor- & Maskincenter, Svend Aage Jensen, der tilføjer, at han gennem årene kun har oplevet to reklamationer.

»Vi behøver ikke at kalkulere med uforudsete omkostninger efter salget, og det kan kunderne selvfølgelig se i vores udsalgspriser,« siger Svend Aage Jensen.

Et af de produkter, der er solgt mange af, er femtandede grubbere. De er ikke mere avancerede and andre, bare kraftigere og til en fornuftig pris.

»Vi har lige solgt den sidste efter vores åbent hus, så jeg har bestilt 10 mere,« siger Svend Aage Jensen.

Også redskabernes kraftige konstruktion tiltaler kunderne. I Polen har man haft en tradition for nærmest at overdimensionere redskaberne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.