Redskabsproducenter bakker op om Agromek

Flere redskabsproducenter ser frem til Agromek, hvor de forventer at møde landbrugsbranchen.

Agromek 2024 ser ud til igen at kunne vise masser af redskaber frem, når udstillingen åbner i MCH Herning til november. Inden for denne del af landbruget er forventningsglæden stor og planerne mange - det er eksempelvis tilfældet hos HE-VA.
 
- Vi håber, at Agromek 2024 bliver lige så udbytterig som 2022-udgaven. Messen er en vigtig udstilling for os, idet den giver os mulighed for dels at vise vores produkter frem for den professionelle landmand og dels at snakke med såvel nye, potentielle kunder som kunder, der allerede kører med vores maskiner, påpeger Heine Christiansen, teknisk direktør, HE-VA i en pressemeddelelse.
 
Virksomheden agter på Agromek at fremvise et bredt udsnit af sine maskiner, der alle henvender sig til danske landmænd. HE-VA medbringer desuden diverse nyheder på messen.
 
Også Pöttinger Scandinavia udstiller på Agromek 2024, hvor forventningen er at møde store dele af landbrugsbranchen, og hvor man med deltagelsen ønsker at sende et helt specifikt signal.
 
- Det er vigtigt for os at deltage i Agromek, da vi på den måde kan vise de danske landmænd og maskinstationer, at vi med vores professionelle brand virkelig vil det danske landbrug. Samtidig er det en messe, hvor vi glæder os til at møde nuværende kunder samt skabe nye kontakter, fortæller Lars Andreasen, General Manager, Pöttinger Scandinavia.
 
Virksomheden stiller op med en stor og åben stand, hvor udvalgte maskiner fra hele produktsortimentet præsenteres - herunder fremvises også en nyhed, som sløret løftes for senere på året.
 
Hos DALBO, der ligeledes udstiller på Agromek 2024, hæfter man sig ved kvaliteterne af det personlige møde, som hele messeformatet jo er bygget op om.
 
- Vi forventer at få nogle travle dage med gode muligheder for at møde både slutbrugere, forhandlere og samarbejdspartnere til nogle gode maskinsnakke - face-to-face. Mange samtaler kunne sikkert klares via telefon eller mail, men det kan noget andet at give et håndtryk, kigge hinanden i øjnene og tage sig tid til at drikke en kop kaffe sammen, pointerer Maria Poulsen, marketingassistent, Dalbo.


Fokus på højteknologiske løsninger

I Agromek-ledelsen glæder man sig over den store tilslutning til messen fra virksomheder, der beskæftiger sig med markredskaber. Samtidig hæfter man sig ved, at netop den del af landbruget i disse år oplever en omfattende teknologisk udvikling, som altså takket være de mange udstillere belyses grundigt på messen.
 
- Markredskaber er en stor del af Agromek, og vi er rigtig glade for den store opbakning, vi ser fra den del af branchen til årets messe. Vi ved, at mange af vores gæster kommer for at se nyheder, og her er markredskaberne altid blevet større og større, men vi ser også at sensorer, kamerateknologi og brug af kunstig intelligens får redskaberne til at blive "intelligente" og en del af præcisionslandbruget, lyder det fra Claus Hermansen, direktør, Agromek.
 
Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen 26.-29. november 2024.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.