Russerne byder til messe

Den russiske landbrugsmesse, Yugagro, foregår i november med udstillere fra sandsynligvis mere end 30 lande.

Agritechnica i Hannover bliver ikke ene om pladsen i udstillingskalenderen. Yugagro, den største russiske messe for landbrugsmaskiner og redskaber, foregår i år fra 24. til 27. november i Krasnodar i Rusland.

Dette års Yugagro-messe kommer til at brede sig over fire haller med sammenlagt 35.600 kvadratmeter i det nye messecenter, ExpoGrad YUG messecenter.

Ifølge Profi.com er landbruget i den sydlige del af Rusland af enorm betydning, da en fjerdedel af Ruslands landbrugsproduktion kommer fra Krasnodar, Stavropol, Rostov, Volgrograd og Kalmykia. Sidste år kom 95 procent af de 10.700 besøgende på messen fra disse regioner.

Områderne, der tilsammen består af 4,5 millioner hektar landbrugsjord, er også de største aftagere af landbrugsmaskiner.

Sidste års Yugagro messe bød på 613 udstillere fra 31 lande.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.